Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε με προθεσμία 14 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και συνοδεύεται από το καρτελάκι της κατασκευάστριας εταιρείας, όπως επίσης με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ:

  1. Να πραγματοποιήσετε αλλαγή με ίδιο ή άλλο προϊόν στο κατάστημα.
  2. Να πραγματοποιήσετε αλλαγή με ίδιο ή άλλο προϊόν μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Σε περίπτωση που το προϊόν που επιθυμείτε να παραλάβετε είναι φθηνότερο από το προϊόν που μας επιστρέφετε τότε λαμβάνετε ένα πιστωτικό διάρκειας ενός έτους.
  3. Έχετε δικαίωμα επιστροφής χρημάτων. Η επιστροφή χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός 30 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και ελέγχου του προϊόντος στην εταιρεία μας. *Οι επιστροφές χρημάτων αφορούν μόνο τις αγορές που έχουν πραγματοποιηθεί μέσα από το e-shop και όχι τις αγορές που έχουν γίνει στο φυσικό μας κατάστημα. (Συνεργαζόμενες τράπεζες : Alphabank & Εθνική)
  4. Σε εκπτωτικά προϊόντα δε γίνονται επιστροφές χρημάτων. Στο ποσό επιστροφής δε συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής.Έχετε την δυνατότητα να στείλετε το δέμα σας πίσω με  οποιαδήποτε μεταφορική επιθυμείτε καθώς γίνεται με δική σας χρέωση.