Η ιστοσελίδα www.egofashion.gr περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο εκπροσωπείτε από την ατομική εταιρεία ΜΠΟΥΚΛΑ ΘΕΟΔΩΡΑ - Εμπορία Ειδών Ένδυσης και Υπόδησης,

Μια ελληνική εταιρεία εγγεγραμμένη στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών με Α.Φ.Μ. 043914621, Δ.Ο.Υ Α΄ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ και εγγεγραμμένη διεύθυνση Καραθεοδωρή 14, 12134, Περιστέρι Ελλάδα.

T: +30 2130335133 E:  info@egofashion.gr 

Παρακαλούμε διαβάστε προσεχτικά τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, τα οποία ισχύουν για αυτήν την ιστοσελίδα πριν προχωρήσετε σε κάποια παραγγελία. Όλες οι παραγγελίες, οι παραδόσεις και οι υπηρεσίες λειτουργούν μόνο υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν παρακάτω. 

1.    Εγγραφή

2.    Ικανότητα για αγορά

3.    Πραγματοποίηση μιας αγοράς

4.    Τιμολόγηση

5.    Πληρωμή

6.    Παράδοση και Ασφάλιση

7.    Φόροι και Δασμοί

8.    Πληροφορίες Αποστολής

9.    Παρακολούθηση μιας παραγγελίας

10. Επιστροφές και Ανταλλαγές

11. Ερωτήσεις και Παράπονα

12. Ευθύνη

13. Λόγοι Ανωτέρας Βίας

14. Πνευματική Ιδιοκτησία

15. Καμία Παραίτηση

16. Τροποποιήσεις

17. Κυβερνητικός Νόμος και Δικαιοδοσία

 

1. Εγγραφή

Μπορείτε να εγγραφείτε σε εμάς δημιουργώντας έναν λογαριασμό, στη σχετική σελίδα «δημιουργία λογαριασμού». Παρακαλούμε συμβουλευτείτε την σελίδα Προστασία Προσωπικών Δεδομένων για πληροφορίες σχετικά με το πώς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα.

 

2. Ικανότητα για αγορά

Για να μπορείτε να αγοράσετε ένα αντικείμενο από την ιστοσελίδα μας πρέπει:

 

Να παρέχετε προσωπικές λεπτομέρειες.

Να εγγυηθείτε πως οι πληροφορίες που δίνεται είναι ακριβείς και αληθινές.

Να εγγυηθείτε πως είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Να εγγυηθείτε πως είστε ο κάτοχος μιας έγκυρης πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.

 

3. Πραγματοποίηση μιας αγοράς

Τα αντικείμενα που προσφέρονται σε αυτήν την ιστοσελίδα είναι προς πώληση, στην τιμή που δηλώνεται εδώ. Μια σύμβαση αγοράς μεταξύ εσάς και της ΜΠΟΥΚΛΑ ΘΕΟΔΩΡΑ γίνεται αποτελεσματική μόνο αφού αποστείλετε την παραγγελία σας και αυτή έχει γίνει δεκτή από εμάς.

 

Αποστέλλετε μια παραγγελία εισάγοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες κατά τη διαδικασία παραγγελίας:

 

-Διαλέγετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει

-Διαλέγετε το νούμερο σας

-Ελένξτε την ποιότητα

-Κάνετε κλικ στο κουμπί «Προσθήκη στο καλάθι»

-Κάνετε κλικ στο κουμπί «Έξοδος» για να προχωρήσετε

-Βγείτε σαν απλός επισκέπτης ή εγγραφείτε στο «Τρόπος Εξόδου» και έπειτα πατήστε «Συνέχεια»

-Συμπληρώστε τις πληροφορίες χρέωσης και πατήστε «Συνέχεια»

-Διαλέξτε «Τρόπο Αποστολής» και έπειτα πατήστε «Συνέχεια»

-Διαλέξτε τρόπο πληρωμής. στη καρτέλα «Τρόπος Πληρωμής»

-Στην καρτέλα «Επισκόπηση Παραγγελίας» έχετε τη δυνατότητα να δείτε τις λεπτομέρειες που δώσατε και να διορθώσετε τυχόν λάθη. 

Αφού ολοκληρώσετε την παραπάνω διαδικασία, θα λάβετε ένα email από εμάς που θα επιβεβαιώνει την πραγματοποίηση της παραγγελίας σας. 

4. Τιμολόγηση

Οι τιμές που υπάρχουν στην ιστοσελίδα είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν τον Φ.Π.Α. (Φόρος Προστιθέμενης Αξίας). Αν η κάρτα σας δεν είναι σε ευρώ αλλά σε άλλο νόμισμα, τότε θα χρεωθείτε αναλόγως με τη συναλλαγματική ισοτιμία που ίσχυε την ημέρα που ο εκδότης της κάρτας σας ολοκλήρωσε τη συναλλαγή. Σημειώστε ότι οι τιμές στην ιστοσελίδα, δεν περιλαμβάνουν κόστη αποστολής, ένα ποσό το οποίο θα προστεθεί στο τελικό σύνολο κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Για περισσότερες πληροφορίες πηγαίνετε στο κομμάτι «Πληροφορίες Αποστολής». 

5. Πληρωμή

 Προσέχουμε πάρα πολύ ώστε οι τρόποι πληρωμής σε αυτήν την ιστοσελίδα να είναι ασφαλής. 

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με PayPal, Visa, MasterCard, Visa Debit, όπως και οποιοδήποτε άλλο τρόπο ισχύει στην ιστοσελίδα μας. Η εταιρεία της κάρτας σας μπορεί να πραγματοποιήσει έναν έλεγχο ασφαλείας με σκοπό να επιβεβαιώσει την ταυτότητα του προσώπου που πραγματοποιεί τη συναλλαγή. 

Σε περίπτωση που ο εκδότης της κάρτας αρνηθεί ή δεν εγκρίνει τη συναλλαγή, δεν είμαστε υπεύθυνοι για καμία καθυστέρηση ή ακόμα και για μια μη παράδοση των προϊόντων. 

6. Παράδοση και Ασφάλιση 

Στοχεύουμε στην παράδοση των προϊόντων στο μέρος και στο πρόσωπο που επιλέξατε, σε άριστη κατάσταση και στον ελάχιστο δυνατό χρόνο. Η αποστολή των προϊόντων διεξάγεται από συνεργαζόμενή εταιρεία courier.

Οι εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης χρησιμεύουν ως οδηγός και ως η αρχή από την ημέρα που έγινε η παραγγελία.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για καθυστερήσεις από σχετικές τελωνειακές αρχές. 

Ασφαλίζουμε κάθε παραγγελία κατά την αποστολή της, μέχρι τα προϊόντα να παραδοθούν στην διεύθυνση που μας έχετε δώσει.

Κατά την παράδοση της παραγγελίας, χρειάζεται η υπογραφή σας, καθώς η ευθύνη των προϊόντων μεταβιβάζεται σε εσάς. Εάν έχετε εξουσιοδοτήσει κάποιο άλλο πρόσωπο να παραλάβει την παραγγελία σας, τότε η υπογραφή τους είναι η απόδειξη της ολοκλήρωσης της συναλλαγής, καθώς και της μεταβίβασης της ευθύνης όπως αναφέρθηκε παραπάνω.

Παρακαλούμε ελέγξτε ότι η συσκευασία δεν έχει υποστεί ζημιά πριν υπογράψετε.

 

7. Φόροι και Δασμοί

 Παράδοση εντός των ορίων της Ε.Ε. δεν υπόκειται σε δασμούς ή επιπρόσθετους φόρους. Όμως, αν είστε πελάτης από μια χώρα που δεν ανήκει στην Ε.Ε., μπορεί να σας ζητηθεί να πληρώσετε επιπλέον φόρους στον έλεγχο των τελωνίου. Διασυνοριακές παραδόσεις υπόκεινται σε πιθανό έλεγχο από τις σχετικές τελωνειακές αρχές. Δεν έχουμε καμία ευθύνη σε πιθανές επιπλέον χρεώσεις ή πιθανούς ελέγχους.

 

8. Πληροφορίες Αποστολής

 Η διεθνής αποστολή γίνεται από συνεργαζόμενή εταιρεία courier..

 

Η αποστολή στην Ελλάδα διεξάγεται από συνεργαζόμενή εταιρεία courier.

  

Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης υπολογίζεται στη μια (3) εργάσιμες μέρες. Οι εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί.

 

Ο χρόνος παράδοσης ξεκινά από τη στιγμή που η παραγγελία θα γίνει δεκτή και περιλαμβάνει μια περίοδο 24 ωρών, στην οποία τα προϊόντα σας ετοιμάζονται και αποστέλλονται από την αποθήκη μας.

 

Πριν αποστείλουμε τα προϊόντα σας θα πρέπει να επιβεβαιώσουμε τις λεπτομέρειες με τον εκδότη της κάρτας. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν ώστε οι καθυστερήσεις να παραμείνουν στο ελάχιστο.

 

Παρακαλούμε ελέγξτε αν η διεύθυνση αποστολής που δώσατε είναι σωστή, καθώς δεν μπορούμε να ανακατευθύνουμε τις παραγγελίες όταν είναι ήδη προς παράδοση.

 

Συνεργαζόμαστε στενά με τους μεταφορείς, ώστε να κρατάμε στο ελάχιστο πιθανές τελωνειακές καθυστερήσεις στις παραγγελίες των διεθνών πελατών μας.

 

9. Παρακολούθηση μιας παραγγελίας 

Έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε την πορεία της παραγγελίας σας. Το email που θα λάβετε με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, σας παρέχει το σχετικό αριθμό ώστε να εντοπίσετε την παραγγελία σας μέσω του courier.

 

 

10. Επιστροφές και Ανταλλαγές

 

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε με προθεσμία 14 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα όπως επίσης με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ:

  1. Να πραγματοποιήσετε αλλαγή με ίδιο ή άλλο προϊόν στο κατάστημα.
  2. Να πραγματοποιήσετε αλλαγή με ίδιο ή άλλο προϊόν μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Σε περίπτωση που το προϊόν που επιθυμείτε να παραλάβετε είναι φθηνότερο από το προϊόν που μας επιστρέφετε τότε λαμβάνετε ένα πιστωτικό διάρκειας ενός έτους.
  3. Έχετε δικαίωμα επιστροφής χρημάτων. Η επιστροφή χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός 30 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και ελέγχου του προϊόντος στην εταιρεία μας. *Οι επιστροφές χρημάτων αφορούν μόνο τις αγορές που έχουν πραγματοποιηθεί μέσα από το e-shop και όχι τις αγορές που έχουν γίνει στο φυσικό μας κατάστημα. (Συνεργαζόμενες τράπεζες : Alphabank & Εθνική)
  4. Σε εκπτωτικά προϊόντα δε γίνονται επιστροφές χρημάτων. Στο ποσό επιστροφής δε συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής.Έχετε την δυνατότητα να στείλετε το δέμα σας πίσω με  οποιαδήποτε μεταφορική επιθυμείτε καθώς γίνεται με δική σας χρέωση.

  

Όλα τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται σε εμάς αχρησιμοποίητα, μαζί με τα καρτελάκια τους. Δεν θα δεχτούμε κανένα προϊόν, το οποίο είναι χαλασμένο ή λερωμένο. Σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να σας το στείλουμε πίσω και/ή να μην δικαιούστε αποζημίωση. Πιο συγκεκριμένα:

-          Όλα τα παπούτσια πρέπει να δοκιμάζονται μόνο σε περιοχές που είναι καλυμμένες με χαλί.

-          Τα μαγιό θα πρέπει να δοκιμάζονται πάνω από εσώρουχα και χωρίς να αφαιρείται η προστατευτική αυτοκόλλητη ταινία. Δεν θα δεχτούμε καμία επιστροφή των παραπάνω αντικειμένων στα οποία η ταινία έχει αφαιρεθεί ή είναι λερωμένα. 

Για οποιαδήποτε ερωτήματα σχετικά με το δικαίωμα επιστροφής, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας:

Email: info@egofashion.gr 

 

11. Ερωτήσεις και Παράπονα

Για οποιαδήποτε ερωτήματα ή παράπονα σχετικά με την παραγγελία σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας:

Email: info@egofashion.gr 

 

12. Ευθύνη

Όλα τα προϊόντα αυτής της ιστοσελίδας είναι ικανοποιητικής ποιότητας, σχετικής με αυτήν στην περιγραφή. Βεβαιώνουμε ότι έχουμε καλή πρόθεση πουλώντας αυτά τα προϊόντα σε εσάς.

 

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για ζημιές οι οποίες προκλήθηκαν από πρόθεση ή βαρεία αμέλεια.

 

Σε περίπτωση που αθετήσουμε τους όρους και τις προϋποθέσεις από απλή αμέλεια,  κάθε κύρια ή δευτερεύουσα υποχρέωση, της οποίας η αθέτηση θέτει την επίτευξη του σκοπού σε κίνδυνο ή των οποίων η εκπλήρωση είναι απαραίτητη για την ορθή και τη δέουσα εκτέλεση της σύμβασης και των οποίων ο πελάτης θα μπορούσε εύλογα να επικαλεστεί, θα πρέπει να περιορίζονται σε προβλέψιμες ζημιές, χαρακτηριστικές για τη σύμβαση.

 

13. Λόγοι Ανωτέρας Βίας 

Δεν έχουμε καμία ευθύνη ή υποχρέωση για κάθε μη εκπλήρωση ή καθυστέρηση να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας που προκαλείται από γεγονότα που είναι πέρα από τον εύλογο έλεγχό μας.

 

14. Πνευματική Ιδιοκτησία

Όλο το περιεχόμενο σε αυτή την ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων, αλλά δεν περιορίζονται μόνο σε αυτά, εμπορικά σήματα, πνευματικά δικαιώματα και άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας είναι ιδιοκτησία της www.egofashion.gr. Ούτε το περιεχόμενο, ούτε οποιοδήποτε άλλο δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί, να αναπαραχθεί, αντιγραφεί, πουληθεί, μεταπωληθεί, ή με άλλο τρόπο εκμεταλλευτεί, συνολικά ή εν μέρει, για οποιοδήποτε σκοπό χωρίς την γραπτή συγκατάθεση μας.

 

15. Καμία Παραίτηση

Σε περίπτωση που παραβιάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις και δεν λάβουμε μέτρα εναντίον σας, θα εξακολουθούμε να έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε χρήση των δικαιωμάτων μας σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση όπου θα παραβιάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις.

 

16. Τροποποιήσεις

Μπορούμε να τροποποιήσουμε τους όρους και τις προϋποθέσεις από καιρό σε καιρό. Για εσάς, ισχύουν οι Όροι και Προϋποθέσεις που ίσχυαν κατά τη στιγμή που δώσατε την παραγγελία σας. Σας ενθαρρύνουμε να επισκέπτεστε τους Όρους και Προϋποθέσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα για να βεβαιώνεστε ότι είστε πλήρως ενήμεροι για αυτούς.

 

17.Κυβερνητικός Νόμος και Δικαιοδοσία

Όλες οι νομικές διαφορές που προκύπτουν από ή σε σχέση με την αγορά, μέσω της ιστοσελίδας www.egofashion.gr  θα διέπονται αποκλειστικά από το ελληνικό δίκαιο (το δίκαιο της Ε.Ε.) και θα υπόκεινται στην αρμόδια αρχή των δικαστηρίων της Αθήνας στην Ελλάδα.