Αυτή η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων αφορά το πώς το site egofashion.gr χρησιμοποιεί και προστατεύει κάθε πληροφορία που δίνεται όταν χρησιμοποιείται αυτήν την ιστοσελίδα. Το site egofashion.gr έχει δεσμευθεί ώστε να εξασφαλίζει πως τα προσωπικά σας δεδομένα προστατεύονται. Ένα σας ζητήσουμε συγκεκριμένες πληροφορίες, ώστε να σας αναγνωρίζει το σύστημα κάθε φορά που εισέρχεστε σε αυτό, τότε σας βεβαιώνουμε ότι θα χρησιμοποιηθούν σύμφωνα μόνο με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων. Το site egofashion.gr μπορεί να αλλάξει αυτήν την πολιτική κατά καιρούς, ανανεώνοντας αυτήν τη σελίδα. Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε αυτήν τη σελίδα ώστε να βεβαιώνεστε ότι είστε ικανοποιημένοι με τυχόν αλλαγές.

Τι πληροφορίες συλλέγουμε

Μπορεί να συγκεντρώσουμε τις παρακάτω πληροφορίες: 

  • Όνομα 
  • Πληροφορίες επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένου του Email ·         
  • Δημογραφικές πληροφορίες, όπως ο ταχυδρομικός κώδικας, προτιμήσεις και ενδιαφέροντα
  •  Άλλες πληροφορίες σχετικά με έρευνες πελατών και/ή προσφορές

Πως χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε

Απαιτούμε συγκεκριμένες πληροφορίες ώστε να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες, και πιο συγκεκριμένα για τους εξής λόγους:

  •  Τήρηση εσωτερικού αρχείου     
  •  Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να βελτιώσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. 
  • Μπορεί περιοδικά, να στέλνουμε προωθητικά email σχετικά με νέα προϊόντα, ειδικές προσφορές ή άλλες πληροφορίες που θεωρούμε ότι θα βρίσκετε ενδιαφέρουσες  χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση email που μας έχετε δώσει. 
  • Κατά καιρούς, μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες για να επικοινωνήσουμε μαζί σας για σκοπούς έρευνας αγοράς. Μπορεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email, fax, τηλεφώνου ή mail. Έπειτα, μπορεί να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες ώστε να διαμορφώσουμε την ιστοσελίδα μας σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

Προστασία

Δεσμευόμαστε ώστε να εξασφαλίζουμε πως οι πληροφορίες που μας παρέχεται είναι ασφαλής. Με σκοπό να εμποδίσουμε αυθαίρετη πρόσβαση ή γνωστοποίηση, έχουμε θέσει σε ισχύ κατάλληλες φυσικές, ηλεκτρονικές και διαχειριστικές διαδικασίες που θα προστατεύσουν και θα ασφαλίσουν τις πληροφορίες, οι οποίες συλλέγονται διαδικτυακά.

Σύνδεσμοι με άλλες ιστοσελίδες

Η ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους με άλλες ιστοσελίδες ενδιαφέροντος. Όμως, πρέπει να προσέξετε ότι μόλις χρησιμοποιήσετε κάποιον σύνδεσμο και αφήσετε την ιστοσελίδα μας, δεν έχουμε κανέναν έλεγχο πάνω στην άλλη ιστοσελίδα που θα εισέλθετε. Για αυτόν τον λόγο, δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για την προστασία και τη μυστικότητα των πληροφοριών που ενδεχομένως θα παρέχετε, καθώς επισκέπτεστε τέτοιες ιστοσελίδες. Αυτές οι ιστοσελίδες δεν διέπονται από την δήλωση περί απορρήτου. Πρέπει να είστε προσεκτικοί και να ελέγξετε τη δήλωση περί απορρήτου της εν λόγω ιστοσελίδας.

Ελέγχοντας τις προσωπικές σας πληροφορίες

Μπορείτε να επιλέξετε να περιορίσετε τη συλλογή ή τη χρήση προσωπικών πληροφοριών με τους παρακάτω τρόπους: 

Εάν έχετε προηγουμένως συμφωνήσει μαζί μας να χρησιμοποιήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες για σκοπούς μάρκετινγκ, μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή γράφοντας μας ή στέλνοντας μας email στο info@egofashion.gr

Δεν θα πουλήσουμε, μοιράσουμε ή ενοικιάσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε τρίτους, εκτός αν έχουμε την άδεια σας ή απαιτείται από το νόμο να πράξουμε έτσι. Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες, ώστε να σας στείλουμε προωθητικές πληροφορίες για τρίτους που πιστεύουμε πως θα βρείτε ενδιαφέρον αν μας πείτε πως έτσι θέλετε να γίνει.

Μπορείτε να ζητήσετε λεπτομέρειες για τις προσωπικές πληροφορίες που κρατάμε για εσάς, σύμφωνα με το νόμο προστασίας δεδομένων 1998. Μια μικρή αμοιβή θα είναι πληρωτέα. Αν θέλετε ένα αντίγραφο των πληροφοριών, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εάν πιστεύετε πως κάποια πληροφορία που έχουμε για εσάς είναι αναληθής ή λάθος, παρακαλούμε γράψτε μας ή στείλτε μας email το γρηγορότερο δυνατόν, στην παραπάνω διεύθυνση. Προσεχτικά, θα διορθώσουμε κάθε αναληθή πληροφορία.